New Garden Kertészet, kertészetek Budapesten (Buda, Pest, Óbuda, Hűvösvölgy, Bécsi út, M7)Bemutatkozunk

New Garden arrow Kaspók, cserepek
Kaspók, cserepek

Nemcsak növény, hanem a kaspó, dizájn cserepek és balkonláda kínálatunkkal is folyamatosan követjük a nemzetközi trendeket. Olasz elegancia, rusztikus formák, modern vonalak, agyag, kerámia és műanyag kaspók minden stílusú élettérhez, otthonba, kertbe és irodába.

Egyre többen fedezik fel a teraszok használati értékét, amelyek további életteret adnak. Alakítson ki virágos színpompát vagy apró fűszerkertet, ahol a nap végén kikapcsolódhat!

Könnyített bel-, és kültéri kaspók

Új márkákkal bővítettük a könnyített kaspó választékunkat. Változatos forma-, és színvilág, törés-, és fagyálló tulajdonságuknak köszönhetően kültérre is használhatóak. Lechuza termékeink öntözőrendszeres betéttel vannak ellátva, az ultraibolya sugárzásnak ellenállnak, így hosszútávon megőrzik a fényes felületüket és divatos színüket.

 

kulteri.jpg

 

Fagyálló kerámia kaspók télre-nyárra

Rusztikus felületek és formák, kertekbe, balkonokra kis és nagy méretekben. Évelő és örökzöld növények részére érdemes fagyálló kaspót választani, amelyet télen kerámia lábacskákra javasolt állítani. A fényes mázas felületek kiemelik a virágok színeit. - Kaspók igény szerint.

kulteri2.jpg

 

Balkonládák

Balkon-, és fűszernövények tárolására, nevelésére, műanyag és kerámia balkonládák gazdag választéka minden New Garden kertészetben. Számos méretben, színben és formában. Az öntözőrendszeres balkonládák több héten keresztül képesek ellátni a növényt vízzel és tápanyaggal, így fejlődésük a legforróbb nyári napokon is biztosított.

balkon.jpg

Beltéri kaspók

Nagyméretű kaspók kiemelkedő választéka minden New Garden üvegházban. Kerámia, könnyített műanyag és üvegszálas anyagokból. A nagyobb, méretes növényekhez válasszon könnyített vagy görgős kaspót.


belteri.jpg