New Garden Kertészet, kertészetek Budapesten (Buda, Pest, Óbuda, Hűvösvölgy, Bécsi út, M7)Bemutatkozunk

New Garden arrow Szolgáltatásaink ...
Szolgáltatásaink ...
Kertészeti szaktanácsadás

Kérdései vannak kerttel, növényekkel kapcsolatban? Kertész szakvégzettégű munkatársaink jártasságuknak megfelelő szakterületen kertkialakítással, dísznövényekkel, gyümölcsökkel, szobanövényekkel kapcsolatban szívesen adnak szaktanácsot illetve, ha speciális kérdése van, akkor a megfelelő kollégához irányítják Önt.

Szaktanácsadás

 
Kerttervezés

Szeretne kertjében hosszú távon gyönyörködni és szeretné, ha maximálisan megfelelne az Ön elképzeléseinek? Bízza a kert megtervezését szakemberre! Vegye igénybe kerttervezőnket a New Garden budai kertészetben. A tervezési feladatra először kötelezettségmentes  árajánlatot adunk. Az árajánlatkérést  bármelyik kertészetünkben leadhatja egy adatlap kitöltésével,  mely alapján  kerttervezőnk  ajánlatunkkal visszahívja Önt.
Ha az elkészült kertterv kivitelezéséhez valamelyik New Garden kertészetdísznövényeit vásárolja meg, a törzsvásárlói kedvezményén felül újabb 5% kedvezményt adunk a megvásárolt növények árából.

                Érdeklődését szeretettel várjuk!                                                       

soskut_kontraszt.jpg

 
Házhozszállítás

A megvásárolt dísznövényeket kérésére házhoz szállítjuk az ország egész területén. Az óriásnövények szállítása speciális szaktudást igényel. Fuvarozó partnerünk darus teherautóval vállalja a legnagyobb növények sérülésmentes házhozszállítását is. A szállítás díja függ a szállításhoz szükséges teherautó méretétől  ill. a megtett távolságtól. A pontos díjakról érdeklődjön kertészeteinkben.

Házhozszállítás

 
Növényültetés garanciával

Féléves eredési garanciát* vállalunk a kertészetünkben vásárolt és az általunk beültetett dísznövényekre. A beültetés díja a növény(ek) listaárának 25%-a, de minimálisan 30 ezer Ft. Ez az összeg a Budapesten történő ültetés munkadíját és a garanciát foglalja magában. Budapest területén, vagy az áruház 20km-es körzetén kívül a helyszín távolságától és az ültetéshez szükséges létszámtól függően ezen felüli kiszállási díjat állapítunk meg.

* Az eredési garancia a növény életképességére és egészségi állapotára vonatkozik. A garancia nem érvényesíthető fagykár, extrém időjárási körülmények - mint pl. aszály, szél és viharkár-, nem megfelelő öntözés, a növény számára nem megfelelő élet-körülmények ill. az ültetés után bekövetkezett fertőzések okozta káreseményre. A garancia nem érvényes cserépben, kaspóban tartott növényekre.

A garancia további feltételei:
- a problémát még időben (a növény teljes pusztulása előtt) jelezni kell kertészetünk felé.
- megfelelően beállított automata öntözőrendszer megléte,
- az ültetéskor a végleges terepviszonyok megléte 

 

 
Növénykölcsönzés

Ha rendezvényét élő növényekkel szeretné díszíteni, bármelyik kertészetünkben kölcsönözhet hozzá dísznövényeket. A kölcsönzés díja 3 naptári napig a növényérték 25%-a, azon felül naponta 5%-al emelkedik.

IMG_4523.JPG

 
Bankkártyás fizetés

Bármelyik New Garden kertészet lehetővé teszi a következő típusú bankkártyákkal történő fizetést:

VISA, EUROCARD MASTERCARD, MAESTRO, EDC MAESTRO, JCB

Bankkártyás fizetés 

 
Részletes számla
Fizetéskor minden esetben részletes számlát adunk Önnek, melyen tájékoztató jelleggel feltüntetjük a vásárolt dísznövények igényeit is. Érdemes megtartani!