Növényültetés garanciával, növénykölcsönzés

Növényültetés garanciával, növénykölcsönzés

Féléves eredési garanciát* vállalunk a kertészetünkben vásárolt és az általunk beültetett dísznövényekre.A beültetés díja a növény(ek) listaárának 25%-a, de minimálisan 30 ezer Ft. Ez az összeg a Budapesten történő ültetés munkadíját és a garanciát foglalja magában. Budapest területén, vagy az áruház 20 km-es körzetén kívül a helyszín távolságától és az ültetéshez szükséges létszámtól függően ezen felüli kiszállási díjat állapítunk meg.

* Az eredési garancia a növény életképességére és egészségi állapotára vonatkozik. A garancia nem érvényesíthető fagykár, extrém időjárási körülmények – mint pl. aszály, szél és viharkár-, nem megfelelő öntözés, a növény számára nem megfelelő élet-körülmények ill. az ültetés után bekövetkezett fertőzések okozta káreseményre. A garancia nem érvényes cserépben, kaspóban tartott növényekre.

A garancia további feltételei:

  • a problémát még időben (a növény teljes pusztulása előtt) jelezni kell kertészetünk felé.
  • megfelelően beállított automata öntözőrendszer megléte,
  • az ültetéskor a végleges terepviszonyok megléte

Növénykölcsönzés

Ha rendezvényét élő növényekkel szeretné díszíteni, bármelyik kertészetünkben kölcsönözhet hozzá dísznövényeket. A kölcsönzés díja 3 naptári napig a növényérték 25%-a, azon felül naponta 5%-al emelkedik.

További olvasnivaló

Kerttervezés

Szeretne kertjében hosszú távon gyönyörködni és szeretné, ha maximálisan megfelelne az Ön elképzeléseinek?

Olvass tovább