Ajándékkártya

Szeretné meglepni szeretteit?Ha szeretteit szeretné meglepni, de a több ezer növény és kerti kiegészítő közül nem tud dönteni – bízza az ajándékozottra a döntést!

  • Ajándékkártyánk valamennyi New Garden Kertészetben beszerezhető
  • Az ajándékkártya min. 5.000 Ft-tól tetszőleges összeggel feltölthető.
  • 1 éven keresztül beváltható.

Lepje meg szeretteit a New Garden ajándékkártyával!

Az ajándékkártya felhasználási feltételei:

A New Garden ajándékkártyát az ajándékozó által meghatározott tetszőleges minimum 5.000 Ft összeggel töltjük fel, az ajándékkártyára feltöltött összeg megfizetésével egy időben.

Az ajándékkártya birtokosa a feltöltött összeg erejéig vásárolhat a New Garden kertészeteiben. Az ajándékkártyára feltöltött összeg készpénzre nem váltható.

A kártya birtokosa az ajándékkártyát a kártyán lévő egyenlege erejéig használhatja fizetőeszközként. Amennyiben a megvásárolni kívánt termék(ek) értéke magasabb, mint az ajándékkártyán rendelkezésre álló összeg, úgy a különbözetet más fizetőeszközzel kell megfizetni.

Az ajándékkártya a feltöltés dátumától számított 1 évig, azaz 12 hónapig érvényes. Az érvényesség lejártát követően az ajándékkártya inaktívvá válik, így vásárlás ellenértékének
kiegyenlítésére nem használható fel. A fennmaradt, fel nem használt összeg visszatérítésre nincs mód.

Az ajándékkártya tulajdonosa az a személy, akinek az ajándékkártya a birtokában van,a kártya megrongálódása, megsemmisülése esetén az ajándékkártya pótlására mód nincsen.

További olvasnivaló

Kerttervezés

Szeretne kertjében hosszú távon gyönyörködni és szeretné, ha maximálisan megfelelne az Ön elképzeléseinek?

Olvass tovább