ajándékkártya

Ajándékkártya

Szeretnél meglepni valakit? Kiváló ajándék a New Garden ajándékkártya!

A növényeket mindenki szereti. Ha megajándékoznád szeretteidet, de a több ezer növény és kerti kiegészítő közül nem tudod eldönteni, hogy minek örülne leginkább – bízd az ajándékozottra a döntést!

Az ajándékkártya további előnyei:

  • Ajándékkártyánk valamennyi New Garden Kertészetben beszerezhető
  • Az ajándékkártya min. 5.000 Ft-tól tetszőleges összeggel feltölthető
  • 1 éven keresztül beváltható
  • Bármely New Garden Kertészetben levásárolható, függetlenül a beszerzés helyétől
  • Igényes kivitelezésű plasztik kártyát adunk, amit fizikailag is átnyújthatsz a megajándékozottnak
Lepd meg szeretteid a New Garden ajándékkártyával!

Az ajándékkártya felhasználási feltételei:

A New Garden ajándékkártyát az ajándékozó által meghatározott tetszőleges minimum 5.000 Ft összeggel töltjük fel, az ajándékkártyára feltöltött összeg megfizetésével egy időben.

Az ajándékkártya birtokosa a feltöltött összeg erejéig vásárolhat a New Garden kertészeteiben. Az ajándékkártyára feltöltött összeg készpénzre nem váltható.

A kártya birtokosa az ajándékkártyát a kártyán lévő egyenlege erejéig használhatja fizetőeszközként. Amennyiben a megvásárolni kívánt termék(ek) értéke magasabb, mint az ajándékkártyán rendelkezésre álló összeg, úgy a különbözetet más fizetőeszközzel lehet kiegyenlíteni.

Az ajándékkártya a feltöltés dátumától számított 1 évig, azaz 12 hónapig érvényes. Az érvényesség lejártát követően az ajándékkártya inaktívvá válik, így vásárlás ellenértékének kiegyenlítésére nem használható fel. A fennmaradt, fel nem használt összeg visszatérítésre nincs mód.

Az ajándékkártya tulajdonosa az a személy, akinek az ajándékkártya a birtokában van, a kártya megrongálódása, megsemmisülése esetén az ajándékkártya pótlására nincs mód.

A kártyán rendelkezésre álló összegről a kártya hátoldalán lévő, vonalkód alatt látható számsor alapján telefonon tudunk információt adni.

Várunk szeretettel kertészeteinkben!

Related posts