kaspók cserepek beltérre és kültérre

Kaspók, cserepek

Kaspók, cserepek – beltérre és kültérre egyaránt!

Nemcsak növény, hanem a kaspó, dizájn cserepek és balkonláda kínálatunkkal is folyamatosan követjük a nemzetközi trendeket.

Elegancia, rusztikus formák, modern vonalak, agyag, kerámia és műanyag kaspók, cserepek minden stílusú élettérhez, otthonba, kertbe és irodába; olasz, német és hazai gyártóktól.

A kisebb termetű szobanövények átültetéséhez használható, minőségi műanyag cserepek és cserépalátétek mellett nagyméretű, stílusos megjelenésű kül-, és beltéri kaspók széles választékával várunk!

 

Beltéri kaspók

A méltán népszerű, színes, megbízható német minőségű Scheurich kaspók bőséges választéka mellett hazai kézműves, elegáns gyöngyházas kaspókat is találsz nálunk!

 

Könnyített bel-, és kültéri kaspók

Kifejezetten nagyméretű kaspók is bőségesen megtalálhatóak minden New Garden üvegházban: Kerámia, könnyített műanyag és üvegszálas anyagokból.

A nagyobb, méretes növényekhez válassz könnyített vagy görgős kaspót!

Új márkákkal is bővítettük a könnyített kaspó választékunkat. Változatos forma-, és színvilág, törés-, és fagyálló tulajdonságuknak köszönhetően kültérre is használhatóak.

 

Önöntöző kaspók

 

Lechuza kaspók

Lechuza termékeink öntözőrendszeres betéttel vannak ellátva, az ultraibolya sugárzásnak ellenállnak, így hosszútávon megőrzik a fényes felületüket és divatos színüket.

Lechuza kaspók New Garden kínálat

 

CoverPot kaspók

A CoverPot kaspók könnyű, de tartós műanyagból készült, ízlésesen vidám, színes önöntöző kaspók.

vidám, színes önöntöző kaspó
A CoverPot kaspók vidám, színes önöntöző kaspók, változatos mintákkal 🙂

Kinek ajánljuk?

Az önöntöző kaspókban növényeid akár egy hónapig is csodálatosan fejlődnek, öntözés nélkül!

A CoverPot kaspók egyszeri feltöltéssel hosszan biztosítanak optimális vízellátást cserepes növényeidnek.

Eredetileg fűszernövényeknek fejlesztették, de bármilyen cserepes növénynél jól működik – kipróbáltuk! 🙂

Többféle cserépméretet illeszthetsz bele, 12, 14, 17, és 19 cm-es átmérőjű cserepekhez is kiválóak.

Ajánljuk:

  • Saját növényeidhez, ha nem tudod biztosítani a rendszeres öntözést (időnként elutazol, vagy egyszerűen elfelejted néha a locsolást),
  • Ajándék növényhez, mert szép, dekoratív, és a megajándékozott is örülni fog, ha nem problémát viszel neki, hanem hosszan tartó megoldást!

coverpot önöntözős kaspó

Használatukkal a környezet miatt sem kell aggódni, a CoverPot kaspók újrahasznosított műanyagból készülnek, sőt, ha már nem lenne rájuk szükség, ismét szelektíven gyűjthetők.

 

Fagyálló kaspók télre-nyárra

Rusztikus felületek és formák, kertekbe, balkonokra kis és nagy méretekben. Évelő és örökzöld növények részére érdemes fagyálló kaspót választani, amelyet télen kerámia lábacskákra javasolt állítani. Fagyálló kaspóink kerámiából, és speciálisan kialakított anyagokból készülnek, minőségi kialakítással.

 

 

Műanyag kaspók

A New Garden Kertészetekben nagy választékban találhatók különböző átmérőjű műanyag kaspók a legkülönfélébb színárnyalatokban.
A olasz Veca márka kaspói mind beltéren, mind kültéren bátran használhatók. Minőségi műanyag kaspóik könnyen tisztíthatók, megfizethetők, valamint 100 %-ban újrahasznosíthatóak.

 

 

Balkonládák

Balkon-, és fűszernövények tárolására, nevelésére, műanyag és kerámia balkonládák gazdag választéka minden New Garden kertészetben. Számos méretben, színben és formában. Az öntözőrendszeres balkonládák több héten keresztül képesek ellátni a növényt vízzel és tápanyaggal, így fejlődésük a legforróbb nyári napokon is biztosított.

 

 

A New Garden Kertészetekben növényeidhez kaspót, cserepet is választhatsz, szeretettel várunk!

Related posts