növényültetés

Növényültetés garanciával

Segíthetünk az ültetésben?

A nálunk vásárolt növényeket szívesen elültetjük a végleges helyükön, így szakszerű gondoskodással kerülhetnek a talajba.

Ráadásul féléves eredési garanciát* vállalunk a kertészetünkben vásárolt és általunk beültetett dísznövényekre!

A beültetés díja a növény(ek) listaárának 30%-a, de minimálisan 50 ezer Ft. Ez az összeg a Budapesten történő ültetés munkadíját és a garanciát foglalja magában. Budapest területén, vagy az áruház 20 km-es körzetén kívül a helyszín távolságától és az ültetéshez szükséges létszámtól függően ezen felüli kiszállási díjat állapítunk meg.

* Az eredési garancia a növény életképességére és egészségi állapotára vonatkozik. A garancia nem érvényesíthető fagykár, extrém időjárási körülmények – mint pl. aszály, szél és viharkár-, nem megfelelő öntözés, a növény számára nem megfelelő élet-körülmények ill. az ültetés után bekövetkezett fertőzések okozta káreseményre. A garancia csak az általunk kertbe kiültetett növényekre vonatkozik, nem érvényes a vásárlás után továbbra is cserépben, kaspóban tartott növényekre.

A garancia további feltételei:

  • az esetlegesen fellépő problémát időben, a növény teljes pusztulása előtt jelezni kell kertészetünk felé a kertekkertje@newgarden.hu email címen.
  • az ültetéskor meglévő, megfelelően beállított automata öntözőrendszer megléte,
  • az ültetéskor a végleges terepviszonyok megléte

Related posts