New Garden Bécsi út

New Garden Bécsi út kertészeti áruda belső

NEW GARDEN BÉCSI ÚTI KERTÉSZET
Cím: Bécsi út 387., 1037 Budapest
Központi telefonszám: +36 23 428 031
Központi e-mail cím: kertekkertje@newgarden.hu

 

Köszöntünk a New Garden Bécsi úti kertészetében!

 

A New Garden Bécsi úti Kertészetben széles szobanövény kínálattal, és kiskerti-, és balkonnövényekkel várunk szeretettel!

 

Szobanövények

Üvegházunkban kellemes környezetben, óriási készletből választhatod ki az igényednek legmegfelelőbb virágzó-, és levéldísznövényeket.

Szobanövényeink között a hagyományosan népszerű, könnyen tartható fajták mellett számos különlegességre is bukkanhatsz.

A trópusi levéldísznövények mellett kaktuszok, pozsgások, és ízléses növényösszeültetések is várnak.

A cserepes virágzókból az aktuális szezonhoz illő bőséges választék mellett gyönyörű, bármilyen alkalomra ajándékba is adható fajokat is tartunk, ezekhez akár egy csodaszép kaspót is választhatsz!

Törekszünk rá, hogy a nagyobb méretű, szoliter szobanövényekből is egységes tételeket tartsunk, így ha irodai dekorációra van szükséged, nálunk akkor is jó helyen jársz!

 

 

Terasz-, és balkonnövények

Nagyobb teraszokra azonnal díszítő, konténeres növényeket vásárolhatsz. Nálunk minden rendelkezésre áll ahhoz, hogy a komplett terasz-dekorációt egy helyen beszerezd: virágzó és termő mediterrán növények, formanövények; örökzöldek, nyírható cserjék, törpe díszfák.

Kora tavasztól a hagyományos, balkonládába való egynyári és kétnyári virágzók széles kínálatából is válogathatsz, így tavasztól késő őszig kisebb-nagyobb erkélyed, teraszod is virágba boríthatod.

 

 

Vetőmag, palánta, fűmag

Ha nem csak a „kész” növények érdekelnek, hanem te magad szereted nevelgetni, termeszteni a növényeidet, akkor válogass széles vetőmag kínálatunkból (virágzó, és zöldségnövények), illetve egynyári virág és zöldség palántáinkból!

Házikertekbe gyepek felújításához, vagy komplett füvesítéshez a legjobb minőségű fűmagokat kínáljuk.

 

 

Évelők, fűszernövények

Tavasztól késő őszig széles évelő dísznövény, és fűszernövény kínálatunkból is válogathatsz, amit kiskertbe, teraszra, balkonládába is ültethetsz!

 

Kertészeti kiegészítők

Szobanövényeidhez, balkonnövényeidhez, és a kiskerti kertészkedéshez minden szükséges kiegészítőt megvehetsz nálunk: cserepeket, kültéri és beltéri kaspókat, szerszámokat, kertész-kesztyűt; virágföldet, általános és speciális tápokat, szervestrágyát, mulcsot; karókat és ágyásszegélyt – szerezz be mindent egy helyen!

 

Házikerti növények

Bár kertészetünk elsősorban a szobai, és balkon-kertészetre specializálódott, nem feledkezünk meg a kiskert-tulajdonosokról sem!
Az aktuális szezonnak megfelelően földlabdás és konténeres dísznövényeket (örökzöldeket, lombhullató díszfákat, díszcserjéket), sövénynövényeket, gyümölcstermő növényeket is tartunk.

 

 

Megközelítés

 

 

GPS koordináták: 47.573812, 19.013682

 

Tömegközlekedéssel: A 218, vagy 260, 260/A buszjáratok Bóbita utcai megállójától 1-2 perc gyalogosan.

 

New Garden – Magyarország vezető kertészete

 

new garden kertészet logóHa még nagyobb faiskolai kínálatra vágysz a közelben, látogasd meg New Garden Óbuda Kertészetünket, ahol a kültéri dísznövények és gyümölcstermők még szélesebb választékát találod!
Nyitvatartás és útvonal: New Garden Óbuda Kertészet
 
Ha a teljes termékpalettából szeretnél válogatni, gyere, látogass el a New Garden Buda Kertészetbe is, ahol több, mint két hektárt töltöttünk meg neked a legkülönfélébb, fantasztikus növényekkel!
Nyitvatartás és útvonal: New Garden Buda Kertészet
Az árukészlet folyamatosan frissített fotóit IDE KATTINTVA is megtalálod!
 
New Garden Törzsvásárlói Kártyád minden kertészetünkben érvényes, ne felejtsd el magaddal hozni!