Tudtad, hogy a térelválasztó növények felhasználása szinte végtelen lehetőséget rejt bármely kertben?

Tudtad, hogy a térelválasztó növények felhasználása szinte végtelen lehetőséget rejt bármely kertben?

Lehetnek nyírtak és nyíratlanok, lombhullatók és örökzöldek, lomb- és tűlevelűek, de akár virágosak, gyümölcstermők, madárbarátok, kerítésre futtathatók, áthatolhatatlanok.

A New Garden kertészetekben mindegyikre sok-sok változatot kínálunk, ez alkalommal pedig 5 sövénynek való örökzöld dísznövényt mutatunk be.

Ha pedig csak azért tartózkodnál ezektől, mert azt szeretnéd, hogy a kerted különleges legyen, akkor eláruljuk, hogy valamennyi bemutatott fajból számos egyedi fajtát kínálunk. Így garantáljuk, hogy soha nem fogod összetéveszteni a kerted a szomszédéval.

Tudtad, hogy az egész Kárpát-medencében, a New Gardenben találhatóak sövények és örökzöld növények a legnagyobb választékban?

Ha nem akarsz évekig várni, hogy igazán lenyűgöző kerted legyen, érdemes ilyen nagyméretű növényeket telepíteni, amiben házhozszállítással is segítünk.i

További olvasnivaló

Ingyenes szkenneléses talajvizsgálat a New Garden kamaraerdei úti áruházában

🎁INGYENES talajszkennelés és tanácsadás a Föld napján! 🌍 🤝KertTV x New Garden x Danuba 💡Hozza el talajmintáját és ismerje meg talaját! 💻A legmodernebb technológiával kevesebb mint 10 perc alatt átfogó képet kaphat talajáról (pH, tápanyag- és szervesanyag-tartalom, kation kicserélő kapacitás, stb.), illetve megtudhatja, hogy milyen környezetbarát technológiákkal javíthat a talaj,...

Olvass tovább